Sarımsağın qoxusunu necə çıxarmaq olarbackend

Sarımsağın qoxusunu necə çıxarmaq olar – bu nəfəsinizi təravətləndirməyin ən etibarlı yoludur.

Sarımsaq müxtəlif yeməklər üçün əladır, lakin onun bir çatışmazlığı var: ətir uzun müddət sizinlə qalır.

Sarımsaq təkcə universal ədviyyat deyil, həm də qida anbarıdır. Onun parlaq dadı şorbaları, qəlyanaltıları, salatları “bəzəyir”, eyni zamanda bədənə antibakterial təsir göstərir. Sarımsaq immunitet sisteminizi gücləndirməyi asanlaşdırır və onu viruslarla mübarizəyə hazırlayır.

Sarımsağın əhəmiyyətli bir dezavantajı onun kəskin qoxusu ilə bağlıdır. “Belnovosti” nəşri qıcıqlandırıcı sarımsaq qoxusunu aradan qaldıracaq layf-hack paylaşıb.

Bütün gün sarımsaq qoxusunun qarşısını almaq üçün istifadə etməzdən əvvəl qabığını düzgün şəkildə soymaq lazımdır. Mütəxəssislər mixəkləri kəsməyi və yaşılımtıl nüvəni çıxarmağı məsləhət görürlər. Belə bir hiyləgər prosedurdan sonra sarımsaq daha az “pis” olacaq. Acı və kəskinlik yumşalacaq, yəni mədə-bağırsaq traktına yük azalacaq.

Özü olmayan sarımsaq yedikdən sonra xarakterik bir qoxu qalmayacaq. Tərəvəzin dadı heç bir şəkildə dəyişməyəcək.

Mənbə : mail.ru

Aynur Camal